Förmedla aktiviteter – gratis

AllaAktiviteter är sprunget ur tanken och idén att arrangörer av olika aktiviteter och upplevelser får det allt svårare och svårare att märkas i bruset av de stora aktörernas framfart. Detta gör även att utbudet begränsas för dem som köper dessa aktiviteter, det vill säga privatpersoner och företag.

AllaAktiviteter syftar till att skapa en effektiv marknadsplats där arrangörer enkelt kan presentera sina aktiviteter och komma i kontakt med potentiella kunder, oavsett vart i landet man befinner sig. Likaledes är tanken att man som privatperson eller företag enkelt ska komma i kontakt med dem som arrangerar aktiviteter och upplevelser, en perfekt mix helt enkelt.

Tjänsten/hemsidan är perfekt vid arrangemang som födelsedagar, möhippa och svensexa men även vid företagsaktiviteter, kickoff, konferens, teambuilding. Vi riktar oss till arrangörer och privatpersoner samt företag i Stockholm, Malmö, Göteborg men även städer som Helsingborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Sundsvall Uppsala, Västerås, Örebro.

AllaAktiviteter ägs och drivs av bolaget Noor Digital Agency AB.