Beställare

För vem tillhandahåller ni er tjänst/hemsida?

AllaAktiviteter är till för alla. Vi eftersträvar att vara en komplett förmedlare av aktiviteter och upplevelser och är till för privatpersoner och företag för att enkelt komma i kontakt med arrangörer av aktiviteter och upplevelser.

Hur många deltagare kan man vara vid varje aktivitet och upplevelse?

Det är svårt att ange en specifik gräns, varje arrangör har olika max/min antal deltagare så vi råder er att alltid kontakta en specifik arrangör för att få dessa uppgifter. Ofta står det även under deras egen aktivitetssida.

I vilka städer finns det arrangörer som väljer att marknadsföra sig via er tjänst/hemsida?

De arrangörer som finns tillgängliga via vår tjänst/hemsida erbjuder aktiviteter och upplevelser över stora delar av Sverige. Vissa arrangerar endast på fastställd plats men det finns även ett flertal arrangörer som tillhandahåller arrangemang på olika platser som även kan resa ifall det krävs för att arrangera en aktivitet och upplevelse. Arrangören anger ofta under sin aktivitetssida vilka städer som passar deras utbud.

Försäkringar

Vi kan ej garantera att varje arrangör tillhandahåller försäkringar för deras aktiviteter och upplevelser. Detta måste kontrolleras direkt med arrangören.

Alkohol och aktivitet?

Alkohol får rent generellt förekomma på de flesta aktiviteter och upplevelser. Det är dock upp till varje arrangör att ta beslut om detta och ifall det känns oklart innan en bokning bör ni även bekräfta det med arrangören.

Vid frågor angående en aktivitet eller upplevelse vem bör kontaktas?

Kontakta arrangören direkt via deras kontaktuppgifter.

Vem är det man kontaktar när man bokar en aktivitet?

Kontakten sker mellan beställare och arrangören. Arrangören tillhandahåller sina kontaktuppgifter på sin aktivitetssida.