Snabbinfo

Längd:
Antal deltagare: 8-200
Åldersgräns:
Pris: 325
Arrangör: Blue Event
Tillgänglighet:
Orter: Malmö,

Bumperball Malmö

Bubble Football® / Bubble Ball® är otroligt kul och passar perfekt till din svensexa/möhippa, företagsevent, födelsedagskalas eller kick-off. Samla polarna eller kollegorna och ladda upp för en fotbollsmatch ni sent kommer att glömma!

I Bubble Football®, även kallad för Bubble ball® och Bumperball®, är reglerna precis desamma som i vanlig fotboll med tillägget att tacklingar och kroppskontakt är fullt tillåtet!

En gigantisk luftbubbla placeras på överkroppen. Luftbubblan kan liknas med en stor badboll som tål både tacklingar och studsar. En snygg tackling ger minst lika mycket jubel som ett mål i världsklass!
Ni bestämmer speltiden. Vår rekommendation är att vi genom vår erfarenhet och kunskap skräddarsyr dagen efter era önskemål!

Blue Event, som var först i Sverige med att starta Bubble Football®, kommer ha sina instruktörer på plats som kommer att agera domare och hålla koll på både resultaten och studsande spelare.

Vi har team runt hela landet och åker precis där ni önskar. Vi skulle även vilja passa på att rekommendera AllaAktiviteter för att hitta andra roliga upplevelser som ett komplement till Bubble ball®. Har ni några funderingar eller vill boka tveka inte att kontakta oss, vi svarar alltid inom 24h.

Malmö 1 platser
Ribersborgsstranden,
Malmö

Fler aktiviteter från Blue Event

Liknande Aktiviteter

Escape Room i Göteborg

0,0

Göteborg,
Läs mer

Escape Room i Stockholm

0,0

Stockholm,
Läs mer

Mordgåta & middag i Stockholm

0,0

Läs mer

HomeQuest – mysterielösning

0,0

Läs mer